Szerviz

Egy HITACHI földmunkagép vásárlása hosszú távú elköteleződést jelent az ügyfeleink és cégünk számára egyaránt. A legmagasabb technológiai szintet képviselő gépeink megfelelő szakértelemmel történő karbantartása, javítása egy alapvető elvárás mindenki részéről. Társaságunk számára fontos, hogy a képviselt márkák termékkörében az alkatrész és szerviz szolgáltatás a lehető megmagasabb szintű és minőségű legyen. Mindenkori célunk partnereink gyors és hatékony kiszolgálása, a gördülékeny munkavégzés biztosítása, minimális állásidővel. Ennek érdekében, többféle szerviz-karbantartási szerződés megkötésére tudunk lehetőséget biztosítani, amely szavatolja a biztonságos, költséghatékony és kiszámítható ráfordításokat az adott eszközökre. 15-20 éves szakmai gyakorlattal rendelkező szerelő csapatunk összes tagja kiváló mester szerelő. Az Ő tudásukra és nemzetközi beszállítói hálózatunkra támaszkodva a HITACHI földmunkagépeken kívül számos Magyarországon elterjedt munkagép típust szervizelünk és javítunk. Vállaljuk TEREX dömperek, DRESSTA dózerek, ATLAS láncos és gumikerekes kotrók, homlokrakodók valamint KOBELCO kotrógépek javítását. Továbbá alkatrészellátást biztosítunk a HITACHI gépek mellett KAWASAKI, a FIAT-HITACHI, a FIAT KOBELCO és a KEESTRACK gépek különböző típusaihoz is. Dabasi telephelyünkön, vagy akár az ügyfél által megjelölt helyszínen végezzük el a kért és szükséges szolgáltatásokat, javításokat. Cégünk jelenleg 4 db kiválóan felszerelt szervizautóval rendelkezik, amellyel a teljes országos lefedettséget biztosítani tudjuk folyamatosan, hiszen manapság a mobil szervizszolgáltatás képes a leghatékonyabban segíteni a gépek rendelkezésre állását az ügyfeleink részére. A gyors és szakszerű szolgáltatást, a gyártókkal való szoros együttműködésnek köszönhetően garantáljuk.

Garanciával vállalunk:

Lánctalpas járószerkezet felújítás

Munkahenger

Szivattyú

„Amikor egy HITACHI” gépet vásárol, azt szeretnénk, hogy a befektetése maximálisan térüljön meg. Ezért cégünk a megfelelő eszközökkel, tudással és erőforrásokkal rendelkezik, hogy az Ön gépe mindig a legoptimálisabb szinten működhessen.

A szakmai tapasztalatokon túl, cégünk kiterjesztett garanciális lehetőségeket és egyénre szabott szerviz-karbantartási szerződéseket, megelőző karbantartási tanácsadást és szakmai támogatást alkatrészek és tartozékok tekintetében kínál Önnek.

Kiterjesztett garancia és szerviz szerződések

Annak ellenére, hogy minden új HITACHI modell rendelkezik teljeskörű gyári garanciával, néha szükség lehet kiegészítő védelemre, kiváltképpen ha a gépe komoly kihívásokat jelentő körülmények között dolgozik, vagy Ön a minimálisra szeretné csökkenteni a javítási költségeket. Az ilyen esetekben kell Önnek hívnia minket és a HELP (Hitachi Extended Life Program) rendszert – egyedülálló kiterjesztett garanciák és személyre szabott szerviz szerződések.

Műszaki támogatás és tréningek

A megszerzett gyári tudást szakmai tréningek keretében igyekszünk továbbadni Vevőink, partnereink megfelelő személyzetének akár elméleti, akár gyakorlati oktatás formájában.

Global e-Service

Lehetőséget biztosítunk Önöknek is, hogy HITACHI gépüket távoli hozzáféréssel ellenőrizhessék a Global e-Service applikáció segítségével. A program jelentős mennyiségű adatot szolgáltat a közepes és nagy méretű Zaxis lánctalpas kotrógépekről, gumikerekes kotrógépekről és bizonyos típusú ZW homlokrakodó gépeinkről is. Ez segíthet Önöknek a termelékenység növelésében, a megbízhatóság fenntartásában, a gép rendelkezésre állásának  maximalizálásában és csökkenteni az üzemeltetési költségeket.