Cégünkről

Az MPH Építőgép Kft. 2001 tavaszán jött létre és kezdte meg működését Dabason több neves  termék képviseletével.

2003-ban cégünk dabasi központjában felépült egy 260 m2-es, új műhelycsarnok, amely a szervizszolgáltatásunk színvonalát emelte. Ebben az évben cégünk forgalma már meghaladta az egymilliárd forintot.

Az MPH Építőgép Kft. a japán csúcsminőség képviseletét ezért egy újabb világmárkával, a HITACHI-val váltotta ki. 2005 novemberétől a japán HITACHI termékek teljes palettáját kínálja a hazai piacon. Az eltelt időszakban a HITACHI lánctalpas kotrókkal a cég jelentős részt szakított ki magának a hazai építőipari gép piacból. A siker a képviselt márka csúcsminőségének köszönhető. A cég forgalma fennállásának hatodik évében már meghaladta a kétmilliárd forintot.

2013-ban megszűnt cégünk osztrák érdekeltsége, illetve többségi tulajdona. A tulajdonrész kivásárlásával nevünket is megváltoztattuk és immáron 100% -os magyar tulajdonnal működik az MPH Építőgép Kft.

2014-ben egy – a Hitachival kötött – szerződés eredményeképp cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazójává vált a világmárkának.

A világhírű HITACHI márkát olyan termékekkel egészítettük ki, amelyek a HITACHI palettáján nem szerepelnek.

Ezért képviseljük jelenleg a DRESSTA dózereket, csőfektető berendezéseket és az NPK hidraulikus bontóeszközeit illetve hidraulikus bontókalapácsait.

Az MPH Építőgép Kft. az általa forgalmazott új és használt gépek megvásárlásához testreszabott finanszírozási lehetőségeket is kínál. Emellett gondoskodik az alkatrészellátásról és a szerviz háttérről. A kizárólag csak helyszínen (terepen) javítható, elromlott földmunkagépek javítását szolgálja szervizes csapatunk.

A képviselt világmárkák mellett ugyanakkor gondolunk azokra a partnerekre is, akik nem kívánnak nagy értékű, új gépet vásárolni. Számukra használtgépek nagy választékát kínáljuk, különféle márkákban és típusokban.

Ha Ön gépvásárláson gondolkodik, de nem biztos benne melyik gép lenne az Ön számára a legkiválóbb, keressen fel minket, mi segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbbet. Elérhetőségeinket megtalálja a jobb oldalon található Kapcsolat fülre kattintva.

Megújult arculattal és új lendülettel várjuk a régi és leendő partnereinket dabasi telephelyünkön.